Service

Om hulp met branding en design zo toegankelijk mogelijk te maken, heb ik mijn hulp ingedeeld in verschillende stappen.

Van snel en laagdrempelig. Tot uitgebreid en volledig.

Scan

Snel een onafhankelijke indruk krijgen van wat er goed is aan je branding? Ik kijk goed naar wat jij me wil laten scannen.

In een video laat ik je zien wat er goed gaat en waar je kunt verbeteren. Je krijgt praktische tips, ideeën en stappen die je kunt zetten om je merk/site/app/service/merk te verbeter.

Prijs: Value based. Je bepaald zelf achteraf wat mijn hulp je waard is geweest.

Workshop

Tijdens een workshop van 2 uur gaan we samen praktisch aan de slag. Je legt uit waar je tegenaan loopt met je merk. En ik help je in een paar stappen om tot een plan te komen die je kunt gebruiken om het probleem op te lossen.

Aan het einde krijg je een samenvatting en alles wat we hebben bedacht.

Deze workshop is een ideaal vervolg op de scan.

Prijs: €250

Traject

Alles gecombineerd en voor de langere termijn. We gaan een echte samenwerking aan met een gezamenlijk doel, jou merk sterker, mooier en beter te maken.

Met een uitgekiend stappenplan gaan we je hele merk onder de loep nemen. Waarom moet iemand voor jou merk kiezen en niet dat van de concurrent? Met welk verhaal vertel je een uniek verhaal? Hoe zie het er vervolgens uit? Kleur, vorm, slogan, social media posts, nieuwsbrieven.

Je krijgt een onuitputtelijke hoeveelheid verhalen die verteld kunnen worden, zodat je beter te vinden bent, beter je product of service kunt presenteren.

Uiteindelijk heb je een handleiding waar je alles wat je naar buiten brengt op kunt baseren.

Prijs: €5.000