Woensdag : Linkdag 03

Eeeeeeen week drie van dit experiment.
Elke woensdag een serie korte berichtjes met je delen. Zonder gedoe, zonder onzin, zonder bijbedoeling. Maar altijd met het idee dat je er eventueel wellicht iets aan zou kunnen hebben hebben.
Ik ben erg benieuwd wat je ervan vindt. Mail me.

 

Toekomst

Morgen de toekomst. Maar vandaag is de toekomst vandaag. Het was zelfs in het nieuws vanochtend. Vandaag is de dag waar Marty McFly en Doc even hoi komen zeggen.

Monsterklus

Ik ga over een paar dagen starten met het ontwerpen van een krant. Een mooie maar vooral ook grote klus. Als je daar nooit bij betrokken bent geweest weet je niet half hoeveel werk dat kan zijn. Kijk maar eens wat er allemaal bij komt kijken om een magazine te maken.

Screenshots

Een screenshot van een ontwerp waar ik mee bezig ben is zo gemaakt (CMD+SHIFT+4), in 1983 was dat wel even anders. Hoe zullen we dit in 2047 doen?

Apollo

Hier ben ik erg enthousiast over. NASA heeft namelijk een hele bubs foto’s van de Apollo missie op Flickr geplaatst. De tijd dat je alles voor jezelf houdt is voorbij. Deel deze data daarom ook lekker. De mensheid wordt er zeker niet slechter van.

Origami

Origami is pielen en prutsen met kleine papiertjes. Leuk voor later, achter de geraniums, hoewel ik nog wel eens wil leren hoe je nu zo’n kraanvogel vouwt. Maar als je het groter maakt is het ver voorbij de stoffigheid.

Jaguar-Mask