Pocket, Sugr en SMC050

De dag dat dit artikel is gepubliceerd is woensdag. En het bestaat uit een serie links naar toffe dingen. Dus heb ik het ooit maar Woensdag : Linkdag heb gedoopt. Dus die traditie hou ik graag aan. Here we go…

 

pocket

Ik ben groot fan van Pocket. De app waar ik zo’n beetje al mijn leeswerk in doe. Als ik iets tof zie op het web, dan ik het KLIK en het geheel gaat Pocket in, zodat ik het op een later tijdstip rustig kan lezen. Of bekijken. Want ook video’s zijn geen probleem.
Pocket is net met een update gekomen, en een publiek profiel is daar een van de nieuwigheden van.

Op getpocket.com/@patrickloonstra is die van mij te vinden en daarin plaats ik dé artikelen door die ik anderen ook gun om te lezen en te zien.

 

sugr speaker

Dondersmooi speakertje. Van hout en erg venuftig. Draadloos, met een alarm, een sleeptimer en te koppelen aan Spotify enzo. Allemaal erg leuk. Maar wat ik er erg helemaal te gek aan vind is dat de muziek te regelen is door op het speakertje te kloppen (play/stop) en te kantelen (nummer skippen).

 

Paar weken terug was ik weer eens bij SMC050. Als je er nog nooit bent geweest: echt een keer doen. Er komen hele gave sprekers. Bijvoorbeeld Steven van Belleghem. Hij sprak over extreme klantgerichtheid. Goed verhaal op een toffe manier verteld. Perfecte combo dus.