Pauze, puzzelen, metaal,
een huis en de metro

Woensdag: Linkdag. En wederom anders dan de voorgaande edities. Want elke keer hetzelfde is ook wat saai. Dus nu met nóg meer plaatjes erbij. Let’s start!

Werk hard. Maar niet altijd. Er zijn ook momenten dat je even afstand moet nemen en gewoon he-le-maal niets doen. De pseudo-meditatie app Pause (van de makers van het beste spel ooit, Monuments) kan daar mee helpen. Geen doel. Geen gedoe. Gewoon even pauze.

 

Wel zin in puzzelen, maar niet van die treurige stillevens en boeketten in elkaar zetten? Dan is deze puzzel wel wat voor je.

gradient-puzzle

 

Het viel me al op dat het logo van Boeing vreemd was, maar ze  maken wel gave dingen zeg. Nogal licht metaal bijvoorbeeld. Mooi om te zien dat iets dat zó licht is, zó sterk kan zijn. Niet onbelangrijk voor een vliegtuigbouwer natuurlijk.

lichtste metaal

 

Een huis hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn. Hier zou ik meer dan tevreden mee zijn. Eenvoud en overzicht zijn best fijn. Ingewikkeld gedoe, dat is vreselijk. Bah.

gaaf huis

 

Als designer hebben je ogen geen moment rust. Ze staan nooit stil. Alles valt je op. Maar daar is niets mis mee. Er is anmelijk zoveel moois te zien in de wereld om ons heen. Zo viel iemand dit patroon op in de metro van Berlijn.

kleur in metro van berlijn