NFT van de eerste MapArt ooit

Sinds de eerste jaren van Bitcoin ben ik al geïnteresseerd in deze, nog steeds, vrij nieuwe techniek. In 2014 maakte ik al eens met 3 anderen een uitleg video over hoe de blockchain techniek werkte en nog steeds probeer ik de ontwikkelingen op de voet te volgen.

Meer dan 1 miljoen keer bekeken

Inmiddels weet ik vrij goed hoe de blockchain in de basis werkt. Wat de échte waarde van Bitcoin is. En deze techniek vergelijkbaar is met het internet in de jaren ’90. Werkend, maar we hebben nog lang niet de volle waarden en kracht ervan gezien.

Het was dus logisch dat ik bij NFT‘s uit zou komen. Inmiddels heb ik er zelf een gemaakt. Het eerste ontwerp dat ik voor MapArt maakte bied ik als NFT aan. Het is daar te koop. Mooi. En er is zelfs al op geboden. Nog mooier. Alleen nu, hoe krijg ik het bod omhoog om een nieuwe auto voor te kopen en vooral hoe voorkom ik dat ik een veelvoud van het huidige bod aan transactiekosten moet betalen.

De eerste en niet het uiteindelijke design van MapArt

Kortom, genoeg te leren en te proberen. Wel wel heel erg leuk om te zien hoe het werkt en zin om hier eens over door te kletsen met anderen. De mail staat open voor suggesties en vragen. Want dat hele NFT gebeuren is interessant.