Einde van de 204 dagen streak

204 dagen achter elkaar hield ik vol om wat ik deed te noteren op wip.chat Een leuk netwerk van makers die dat ook doen en elkaar op die manier motiveren.

Afgelopen week was ik even een weekje op vakantie en toen heb ik he-le-maal niets gedaan aan werk of het krijgen van werk. Niets mis mee af en toe. Wel heb ik veel gelezen trouwens, ook al niets mis mee.

En toen bedacht ik me ineens dat ik mijn ‘streak’ onderbrak en niet meer in de top 5 stond. Had ik het wel volgehouden dan stond ik nu zelf op nummer 3. Whooow!
Of toch niet Whooow!?

Even baalde ik. Leuk hoor, bovenin een rijtje staan, maar wat had ik er nou écht aan?

Belangrijker was even een week pauze van het zoeken naar nieuw werk en klussen. Even uit de regen en de kou. Maar een andere cultuur en omgeving ontdekken. Dat is wat écht belangrijk is. Niet een ranking. Hoe leuk het idee ook is.

Waar ik wel mee verder ga is de /done tweet. Zoals hier, hier en hier.
Aan het einde van de dag een tweet met een paar dingen die ik heb gedaan die dag. Om te laten zien waar ik mee bezig ben geweest en voor mezelf om niet stil te blijven staan.


Ik schreef dit als intro voor editie 244 van de wekelijkse Good Monday! mail. Maar waarom zou ik het ook niet hier neerzetten in het /notities deel van mijn site? Ik zag er ook geen reden voor, dus dat deed ik maar.

Abonneren op Good Monday! kan hier trouwens.


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *