Dit was 2015

Al die jaaroverzichten. Het zijn er zoveel. Ze zijn té standaard geworden in mijn ogen, een verplichting als je ook maar iets qua media en publiceren doet. Maar stiekum toch ook best wel tof. Het hele jaar lekker niets volgen en aan het einde alles even voorgeschoteld krijgen. Ideaal.

Maar Het grote nadeel is dat ze allemaal op hetzelfde moment uitkomen. En juist dat standaard en geijkte gedoe, daar heb ik een hekel aan.

Dat is ook precies de reden dat ik jou geen kerst, oud&nieuw of ‘gelukkig 2016’ presentje heb gegeven. Het komt dan toch op de grote bult te liggen. In plaats daarvan heb ik mensen geholpen aan microkrediet via Kiva.

Maar dat betekend niet dat ik nooit van me laat horen. Iets krijgen is altijd leuk. Helemaal als het nuttig is. Maar dat ziet het vanzelf voorbij komen. Later meer hierover.

Niet missen? Schrijf je hier in en ik laat het je asap weten.

Goed, 2015 dus. Een jaar die de boeken in gaat als ‘Half in Zuid -Amerika en half in Nederland’. Een paar keer verhuisd om vervolgens voor een langere tijd in een nieuwe plaatsneemt te strijken.

En dat alles samengevat in 1 diagram. Wel zo overzichtelijk toch?

2015-van-patrick-loonstra

 

Voor mij wel. En dat is ook een van de leuke dingen van jaaroverzichten. Even heel bewust bezig zijn met wat je hebt gedaan. Waar je staat. En wat je daarmee de komende tijd gaat doen.

Mijn jaar was 1 grote gatenkaas van events, reizen, verhuizen en ontdekken. Ik 2016 ga ik hier gewoon mee verder en tussendoor ga ik gaaf designwerk voor klanten en mezelf maken. Tot na het weekend!