Design voor iedereen

Design is een prachtig onderwerp. Om uren over te praten, het oneens over te zijn, je aan ergeren als het weer eens niet klopt of juist enorm van te genieten als iets goed in elkaar zit.

Qua uiterlijk, maar ook qua functionaliteit. Design raakt zoveel vlakken van een product, een merk of een service. Dat maakt het mateloos interessant. Het is toegankelijk, iedereen kan het zien, maar diep tegelijk. Branding is niet zichtbaar, maar wel voelbaar.

En het is een geweldig vak om on werkzaam te zijn. Zoals ik dat doe het gebied van Branding & Design.

En zoals elk vak is vooral ervaring en een gevoel ervoor van essentieel belang. Maar gelukkig ligt er ook een basis aan ten grondslag. Zoals dat bij veel andere vakken en onderwerpen ook is.

En die basis wil ik je graag bijbrengen. Want als je die basis een beetje door hebt, dan kun je met kleine aanpassingen in je dagelijks leven heel wat vormgeving verbeteren. In een presentatie bijvoorbeeld. Een brief. Een flyer voor de buurtvereniging. Want, design is altijd en overal.

Ik ga er een e-mail cursus voor ontwikkelen. En de eerste start over een paar weken. ik pak het ‘lean’ aan. Dus ik heb 25 cursisten nodig. Als ide er zijn, starten we. En die ga ik in een paar weken de basis van design bijbrengen.

Aanmelden gaan eenvoudig. Hier kun je je e-mailadres achterlaten. Meer heb ik niet nodig.

 

design voor iedereen streamer

patrickloonstra.nl/design-voor-iedereen