De reboot van GM!

Het was editie 375, ik weet het nog heel goed. Op maandag 11 oktober 2021 precies om 9.00 uur stuurde ik de laatste editie van Good Monday! naar 278 mensen. Daarin schreef ik:

“Komende tijd neem ik een pauze. Niet omdat ik op reis ga, maar omdat ergens in de komende weken mijn tweede dochter geboren gaat worden. Een goede reden om even rust te nemen en de focus op het gezin te leggen. Even geen werk, even geen gedoe, even niet nieuwsbrieven samenstellen en versturen.

Maar, editie 375 komt er zeker. Blijf op de maandagen je mailbox in de gaten houden rond 9.00 uur.”

En nu is het zover. Mijn tweede dochter is nét 1 jaar geworden en is een gelukkig en ontdekkend meisje die lachend door de wereld schuifelt. De volle nachten slapen zijn weer weer terug en de energie begint langzamerhand weer terug te komen.

De pauze die ik inlaste voor GM! heeft me goed gedaan. Geen wekelijkse deadline om een editie te vullen en versturen. Maar de reden dat ik er ooit mee starte is er nog steeds. Overal en altijd zie ik mooie, dat ik graag wil delen.

En daarom start ik weer voorzichtig met GM! Maar wel wat anders.

Met een koppeling tussen mijn notities op patrickloonstra.nl/notities en de wekelijkse mail, maandag om 9.00. Voorzichtig start ik met minstens één notitie per week te maken. En als die er is, dan wordt de GM! mail op de maandag automatisch voor me verzonden.

Dat is het idee, en of het technisch gelijk werkt zoals ik wil, daar ga ik achter komen. Ik noem het gewoon weer een experiment.