Na lang wikken, wegen, vergelijken en lezen op alle mogelijke sites is de keuze gevallen op een Cowboy 3 fiets gevallen. Afgelopen week heb ik hem ontvangen, en dat viel niet tegen. De fiets zelf is prachtig. De verpakking en handleiding van hoe je hem operationeel krijgt, is duidelijk en goed. En de app die erbij hoort, is erg fijn in gebruik. En vooral ook mooi, de combinatie tussen alles was gewoon goed.

Direct na mijn eerste testritje kreeg ik in de app een melding in de supportchat. Ze wenste me plezier toe en gaven de tip om de accu eerst goed op te laden en vervolgens een paar keer helemaal leeg te rijden. Goeie timing met goed advies. En ik weet dus ook gelijk waar ik contact met de makers kan hebben.Alleen al voor deze eerste ervaring zou je er eigenlijk eentje moeten kopen. (Korting linkje hier.)

Ik word er blij van als alle details kloppen. Iedereen wordt daar blij van. En ik weet ook hoeveel moeite het kost om dat allemaal uit te denken, te maken en op elkaar aan te laten sluiten. Terwijl lang niet iedereen het direct opvalt. Het valt pas op als je er op let of als het juist niet goed gaat.

Maar, goed voor het besef, het kan dus wel. Ik zou graag eens horen van de makers hoe ze dat hebben gedaan.