Diverse logo’s en huisstijlen

slideup

SlideUp

Een hele eenvoudige dienst. Sprekers maken presentaties. Maar zijn vaak beter in spreken dan ontwerpen. Daarom maak ik de presentatie voor ze netjes. Voor een vaste prijs, stuur je je .key of .ppt naar me toe, en ik trek alles strak, netjes en zorg voor passend beeldmateriaal. Zo doet iedereen waar ie goed in is. Lijkt je dit wat, neem dan contact met me op.

bounder 01

Bounder

Bounder is software bedrijf dat verschillende eigen producten heeft ontwikkeld voor de evenementen markt. Vooral in de paardenwereld. Applicaties voor tijdregistratie, facturering en planning. Ik maakte het nieuwe logo en bijbehorende styleguide.

korean-bites-logo

Korean Bites

Voor een foodtruck concept in ontwikkeling, maakte ik de huisstijl.
Korean Bites gaat streetfood uit Korea in Nederland introduceren.

Kijk wat ik heb gemaakt

smappit 05

Smappit

Het idee van Smappit was om een einde te maken aan alle bonnetjes die overal rondslingeren. Door er orde en logica in te brengen.

good monday 02

Good Monday!

Het event dat ik elke twee maanden organiseer voor de creatieven lui de omgeving van Groningen heeft natuurlijk een logo nodig. Daarnaast komt er elke maandagochten een e-mail nieuwsbrief uit om met de nodige inspiratie de week te beginnen.

www.goodmonday.nl

stempel op envelop

Brilliant Bastards

2 jaar lang was ik onderdeel van Brilliant Bastards. We hielpen organisaties met strategie en branding. Het logo en de huisstijl die ik ontwikkelde voor BB sloot perfect aan bij de naam, lekker cowboyen.

buxx logo

buxx.nl

Mijn eigen blog, buxx.nl, heeft natuurlijk een herkenbaar beeld nodig. De dubbele XX is al jaren dé herkenning.

enna logo 01

Enna

Enna, een unieke naam, heb ik voorzien van een passend logo en huisstijl zodat ze goed voor de dag kan komen als trainer en coach.

Bekijk wat ik voor Enna maakte

screenshot grunnio

Grunn.io

Een netwerk bouwen dat alle tech-gerelateerde zaken uit de omgeving van Groningen bundelt. Hiervoor maakte ik het logo en de stijl. Helaas is het plan ten ziele gegaan. Maar kijk ik terug op een mooie periode waarin ik veel heb geleerd. En heb ik dit mooie vrolijke logo in mijn portfolio kunnen opnemen.

Wat overblijft is dit onderdeel in de portfolio