F1 Map

Na MapArt van steden en dorpen heb ik wat nieuws. Een poster van lappen asfalt, waar auto’s overheen crossen. Formule 1 circuits. 🏎️

Ik ben een paar avonden bezig geweest om alle circuits van seizoen 2019 te tekenen en op schaal te zetten. Vervolgens heb ik ze op volgorde gezet waarin de races gereden worden. En dit is het resultaat.

Geen nerdy kaart Nee, het is juist een kaart die je in de huiskamer kan ophangen, ook als je partner niet zo’n fan is van het race spektakel.

Hier zie je een detail van de kaart. In de hoek heb ik een subtiele legenda van de circuits en een kalender geplaatst. Netjes overgenomen van formule1.com Op deze manier kun je jezelf en je F1 vrienden uitdagen met een quiz, of ze de circuits wel kennen en dus écht zo’n groot fan zijn als dat ze beweren.

5 circuits en in de hoek de race agenda

En zie je die verschillende kleuren? Die zijn niet alleen voor de mooi. Ze hebben een reden. Jij als F1 weet natuurlijk direct welke.

Aan het einde van het seizoen ben ik van plan de standen en statistieken erbij te zetten zodat het een collectors item gaat worden van een prachtige race seizoen en dat je er nog lang van kunt genieten. Maar later daar meer over.

Elk circuit exact zoals het is, op schaal, met de rijrichting erbij

Bepaal zelf de prijs

Tijdens de eerste periode mag je zelf de prijs bepalen. Wel natuurlijk iets hoger dan de kostprijs, anders ga ik er aan onderdoor.

Daarvoor krijg je de F1 Map seizoen 2019 netjes geprint om mooi stevig papier. In een koker, kreukvrij thuis bezorgd.

De poster is gemaakt op 50 x 70 cm. Dat is een hele gangbare maat, zodat je er bijna overal een lijst voor kunt kopen.

Bestellen

Direct bestellen? Dat kan.

  • 50 x 70 cm (een prima standaard poster maat)
  • 250 grams papier
  • Inclusief kreukvrije bezorging in een koker

Je bepaalt zelf de prijs.