Design voor Iedereen

Design Voor Iedereen is een gratis e-mail cursus die je direct alles laat verbeteren middels design.

Design is een vak apart. Er wordt over gepraat, geschreven en gedroomd als geen ander onderwerp. Daar ben ik het, als ontwerper, natuurlijk helemaal mee eens. Maar dat is met alle beroepen. En gelukkig, zoals bij veel beroepen, is de basis vrij overzichtelijk.

En als je die basis kent en snapt, kun je wat je maakt al eenvoudig verbeteren.

Daarom geef ik je een gratis e-mail cursus. In een aantal weken leer je de basis van design zodat je niet meer in de valkuilen trapt.

Dit ga je leren

  • Week 1 – Het belang van design
  • Week 2 – Verhoudingen en hiërarchie
  • Week 3 – Contrast en kleur
  • Week 4 – Compositie en uitlijning
  • Week 5 – Typografie
  • Week 6 – Een bonus

Schrijf je hier in en als er weer voldoende mensen zijn dan starten we weer. Je krijgt dan wekelijks een mail van waarin ik je een basis principe van design uitleg. En kun je je eigen werk al verbeteren. Door de bekende valkuilen te omzeilen.

Tip 1 geef ik gelijk al weg: gebruik de Brush Script maar niet.

Wat vonden eerdere cursisten ervan?

De eerste mensen hebben de cursus al gevolgd. Dit is wat ze erover zeggen:

“De gratis e-mail cursus “design voor iedereen’ heeft me voorzien van een gedegen basis om mijn klanten nog beter te adviseren bij het gebruik van online reclame materiaal. Maar misschien nog wel veel belangrijker; het heeft er voor gezorgd dat je nooit meer hetzelfde kijk naar een reclamefolder, een brief van de overheid of een stoel van Ikea.”

Sander Kwint (Productmanager Display Advertising bij Traffic4u)

“Ik was altijd een echte backend developer, en keek niet zo zeer naar design. Ik had altijd zo iets van: “Het werkt toch?”.
Dat is nu anders, door deze cursus ben ik gaan opletten wat design is. Wat ik mooi vind en wat niet. Als er nu iets op de site komt wat maar 1px anders uitgelijnd is zie ik dat direct.”

Noë Snaterse (Backend developer bij Spindle en werkzaam voor Voys)

Schrijf je in voor de gratis cursus

Subscribe

* indicates required